Janssen-transfer besproken: Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk

Janssen-transfer besproken: "Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk"

Gepubliceerd: donderdag 22 maart 2018 om 08:11do 22-03-2018 om 08:11

Vincent Janssen is hard op de weg terug bij Fenerbahçe. De spits kampt met een zeldzame voetblessure, maar kan volgens de Turkse journalist Serkan Saydam inmiddels denken aan een rentree.

"Hij kan nu weer een normale schoen dragen en is bezig met oefeningen in het zwembad", zegt de verslaggever van TRT tegen de NOS. "Volgens de dokter van Fenerbahçe kan deze blessure in twee, vier of zes maanden herstellen. Dat is moeilijk te zeggen. In het geval van Janssen wordt het waarschijnlijk vier maanden."

Janssen staat sinds begin december buitenspel. "Ik sprak maandag met de directie van de club en ze zeggen dat hij in goede conditie is", zegt Saydam. "Hij is ook wat afgevallen. Ze hopen dat hij de eerste week van april terugkeert op het trainingsveld en een week later zijn rentree kan maken. Fenerbahçe heeft hem nodig, zo is mij verteld. Er komen lastige wedstrijden aan. Als hij fit is, gaat hij dus zeker spelen."

Een langer verblijf bij Fenerbahçe zit er voor de van Tottenham Hotspur gehuurde spits overigens niet in. "Onder deze financiële omstandigheden kan Fenerbahçe hem niet halen", zegt Saydam. "Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk."

Poll

Gaat Janssen nog doorbreken bij Spurs?

(1543 stemmen)

Plaats een reactie

Shelbourne +5963
donderdag 22 maart 2018 om 09:13
Janssen komt duidelijk te kort voor Tottenham. Niks mis mee, kans gepakt om daar naar toe te gaan, kansen zat gekregen en niet gehaald. Voor hem zou het beste zijn een definitieve transfer te maken komende zomer. Een frisse start ergens maken, zoals Dost dat deed bij Sporting. Wellicht dat Janssen ook naar Portugal kan, Benfica bijvoorbeeld of Porto. Of een mooie Duitse club, Hertha BSC ofzo. In ieder geval een club waar hij weer wekelijks kan spelen. Staat nu toch stil in zijn ontwikkeling door op deze leeftijd al naar Turkije te gaan.
Vind ik leuk
Rodajc +18661
donderdag 22 maart 2018 om 10:03
Samen met Klaassen naar Duitsland.
Vind ik leuk
groninger +1926
donderdag 22 maart 2018 om 11:48
maar weer terug naar almere city, dat is zijn nivo
Vind ik leuk
donderdag 22 maart 2018 om 12:53
Gevalletje van overschatting, slechte beïnvloeding rondom hem en dus te vroeg vertrokken. IPV 2 jaar Ajax, PSV of Feijenoord heeft hij na een goede 2e seizoenshelft bij AZ direct voor het grote geld en europese top gekozen.....gaat in de meeste gevallen nooit goed!! Spurs nemen hem niet terug, voor Fener is hij dus te duur.....wordt bankzitten in Engeland tot contract afgelopen is en elders in de kelders van Europa weer aan de bak te komen....maar zijn carrière lijkt wel zo goed als over!!!
Vind ik leuk
broedkip +2221
donderdag 22 maart 2018 om 13:49
Zonder een hoge basis techniek kan je alleen in de Eredivisie nog potten breken. In alle competities van enig niveau komt deze spits niet aan de bak. Wie hem wel neemt, koopt een kat in de zak.
Vind ik leuk
Leffe +1048
donderdag 22 maart 2018 om 14:22
Hij is zo duur gemaakt, om voor mij onduidelijke redenen, dat hij dusdanig salaris verlangt/eist,( waarschijnlijk zijn zgn-zaakwaarnemer), dat een middenmoot club hem geeneens kan huren, laat staan betalen.Zover is het al in de voetbal wereld als het draait om geld voor een beperkte speler.
Vind ik leuk
Cookee +12692
donderdag 22 maart 2018 om 17:52
Een zeldzame voetblessure is als je linkervoet rechts zit.
En daar leek het de laatste keren in Oranje wel op.
Ik wens je beterschap Vincent, maar nu eindelijk Dost een keer een kans gunnen, neem gerust je tijd, doe rustig aan.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws