Onverwachte Feyenoord-meevaller: 'Kan slot van het seizoen wellicht nog meemaken'

Onverwachte Feyenoord-meevaller: 'Kan slot van het seizoen wellicht nog meemaken'

25-03-2018 16:53
14

De geblesseerde Feyenoord-verdediger Jeremiah St. Juste is positief gestemd over het verloop van zijn herstel en denkt zelfs dat hij dit seizoen nog minuten kan maken. De 21-jarige stopper had last van een schouderblessure en is daar inmiddels aan geopereerd.

St. Juste moest op 11 februari de strijd staken tegen Vitesse, nadat zijn arm uit de kom was geschoten. Feyenoord liet vervolgens weten dat het seizoen erop zat voor de verdediger, die zelf echter een stuk optimistischer is. "Het gaat steeds beter. Ik moet positief blijven. Het gaat goed en het is nu vooral wachten tot ik weer mag trainen. Ik kan misschien het einde van de competitie nog meemaken", laat hij tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest weten aan RTV Rijnmond.

Of St. Juste tijdens de bekerfinale tegen AZ op 22 april al zijn rentree kan maken, is nog niet duidelijk. De verdediger is momenteel de enige Feyenoorder die in de lappenmand zit. Sam Larsson kampte enige tijd met een hamstringblessure, maar maakte onlangs tijdens de benefietwedstrijd tegen ADO Den Haag weer minuten.