Update: 'Tuchel bereikt akkoord na onderhandelingen met PSG én Chelsea'

Update: 'Tuchel bereikt akkoord na onderhandelingen met PSG én Chelsea'

27-03-2018 20:25
17

Thomas Tuchel wordt nadrukkelijk naar voren geschoven als opvolger van Arsenal-manager Arsène Wenger, maar de Duitse trainer heeft nog meer ijzers in het vuur. Volgens Duitse media is Tuchel ook in beeld bij Paris Saint-Germain.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde BILD. De Parijzenaars waren al langere tijd bezig met de zoektocht naar een vervanger voor de tegenvallende Unai Emery. Juventus-trainer Massimiliano Allegri gold als de gedroomde kandidaat voor PSG, maar lijkt onhaalbaar. De vijftigjarige Italiaan heeft in Turijn nog een contract tot de zomer van 2020. Bovendien zouden ook Real Madrid en Chelsea geïnteresseerd zijn in de trainer.

PSG heeft daardoor zijn aandacht verlegd naar Tuchel en er zouden zelfs al gesprekken tussen beide partijen hebben plaatsgevonden. Tuchel heeft naar verluidt grote indruk gemaakt op de Parijse beleidsbepalers door vloeiend Frans te spreken. Volgens de media is de oud-trainer van FSV Mainz en Borussia Dortmund al voorzichtig op zoek naar een assistent-trainer, die hem in Parijs bij kan staan.

Update 27/3, 20.25 uur: Thomas Tuchel heeft zowel met Chelsea als Paris Saint-Germain onderhandeld, meldt BILD. Aan een van die clubs heeft de Duitse oefenmeester zelfs al zijn ja-woord gegegeven, maar het is nog niet duidelijk of hij naar Engeland of Frankrijk verkast. 

Lees ook: Kicker bevestigt spectaculair trainersnieuws: Wenger moet plaatsmaken voor Duitser