Update: Heracles Almelo heeft geen contact met Turken over miljoenentransfer

Update: Heracles Almelo heeft geen contact met Turken over miljoenentransfer

03-04-2018 11:27
33

Brandley Kuwas mag zich verheugen in de belangstelling van een Turkse grootmacht. Galatasaray heeft de aanvaller van Heracles Almelo in het vizier.

Dat melden verschillende boulevardmedia in Turkije maandag. Galatasaray houdt stevig rekening met een vertrek van Garry Rodrigues, die in de belangstelling staat van onder meer Newcastle United. De uitblinkende aanvaller moet vervangen worden door een andere Nederlander: Kuwas.

Wedden

Meer odds

Galatasaray zou Kuwas al geruime tijd volgen. De laatste weken wordt de Heracles-aanvaller steeds intensiever gescout, omdat hij een goede indruk blijft maken. In Turkije wordt zijn prijskaartje geschat op drie tot vier miljoen euro. Rodrigues moet dertien tot veertien miljoen kosten, waardoor een forse winst lonkt voor Galatasaray. Kuwas was dit seizoen al goed voor vier doelpunten en elf assists in de Eredivisie.

Update 3/4 11.27: Technisch manager van Heracles Almelo Mark-Jan Fledderus laat aan Voetbal International weten dat hij niets heeft vernomen van Galatasaray voor Brandley Kuwas. Ook andere clubs hebben zich nog niet gemeld in Almelo. "Er speelt niks", aldus Fledderus.