'Populaire Ben Arfa gaat PSG provoceren met pizza-traktatie in kleedkamer'

'Populaire Ben Arfa gaat PSG provoceren met pizza-traktatie in kleedkamer'

02-04-2018 13:48
17

Hatem Ben Arfa is bij vlagen een onnavolgbare voetballer, maar de Fransman is minstens zo bekend door zijn uitspattingen buiten het veld. Hij overweegt volgens France Football met een knal afscheid te nemen bij Paris Saint-Germain.

Ben Arfa maakte vorige week bekend dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij PSG. De Franse grootmacht isoleerde hem het laatste jaar volledig. Veelzeggend: zijn laatste wedstrijd speelde Ben Arfa bijna een jaar geleden, op 5 april 2017 in de kwartfinale van de Coupe de France. In de kleedkamer van PSG zijn ze hem hoe dan ook nog niet vergeten.

Wedden

Meer odds

Nog niet zo lang geleden deed Dani Alves in een volle kleedkamer het verzoek aan technisch directeur Antero Henrique om Ben Arfa weer in genade aan te nemen. De oud-speler van onder meer Olympique Lyon, Olympique Marseille en Newcastle United traint immers voorbeeldig en laat volgens Alves nog steeds zien een toegevoegde waarde te kunnen zijn. Ben Arfa wordt liefkozend 'Fenomeno' genoemd.

Een nieuwe kans heeft Ben Arfa echter niet gekregen. France Football meldt maandag dat hij daarom overweegt om met een knal afscheid te nemen bij PSG. Op zijn verjaardag (5 april) wil hij iedereen in de kleedkamer van PSG trakteren op een pizza om de technische staf en clubleiding te provoceren.