Vertrek bij Feyenoord lijkt onvermijdelijk: 'Zal zijn seizoen wel worden'

Vertrek bij Feyenoord lijkt onvermijdelijk: 'Zal zijn seizoen wel worden'

03-04-2018 07:28
23

Het lijkt onvermijdelijk dat Feyenoord-uitblinker Tonny Vilhena komende zomer de stap maakt naar het buitenland. Dat denkt Steven Berghuis. Hij ziet dat zijn Rotterdamse collega een uitstekend seizoen doormaakt. 

Vilhena (23) speelde zondag tegen Excelsior, dat in De Kuip met 5-0 geklopt werd, wederom uitstekend. "Tonny zit in een lekkere flow", constateert Berghuis in gesprek met De Telegraaf. 

"Ik denk dat hij wel een stap gaat maken. Hij heeft nog een jaar verlengd, maar dit zal zijn seizoen wel worden. Hij is een goede speler die rust heeft gekregen voor de goal."

Vilhena vindt het heerlijk om samen te spelen met Robin van Persie. "Het is fijn om elke week met hem te werken. De ervaring die hij heeft in de top, met het Nederlands elftal en in de Premier League, probeert hij op ons over te brengen. Hij luistert, hij doet zijn zegje, het is allemaal goed."

"Afgelopen zomer belde ik hem al en vroeg ik of hij naar Feyenoord zou komen. We hadden al een band. Op dat moment kon het nog niet, zei hij. Maar ik ben blij dat hij in de winterstop alsnog is gekomen."

Lees ook: Vilhena lijkt op weg naar de uitgang: "Voor Feyenoord is het ook goed"