'Klub-Chaos rond Younes: drie Duitse clubs willen toeslaan na Napoli-soap'

'Klub-Chaos rond Younes: drie Duitse clubs willen toeslaan na Napoli-soap'

04-04-2018 10:38
47

Van een definitief akkoord tussen Amin Younes en VfL Wolfsburg is (nog) geen sprake. Olaf Rebbe, technisch directeur van de Duitse club, laat dat woensdag weten aan BILD. Afgelopen week meldde Sport1 vrij stellig dat Younes komend seizoen aan de slag gaat bij Wolfsburg. 

Bij Die Wolfe zou voor de vleugelaanvaller van Ajax een vierjarig contract klaarliggen. Rebbe meldt in gesprek met BILD dat het Younes-gerucht niet klopt. De Duitse boulevardkrant weet overigens dat er wel degelijk sprake is van concrete interesse vanuit Wolfsburg in Younes.

Ook Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach - die club die Younes in 2015 verkocht aan Ajax - hebben naar verluidt belangstelling voor de rechtspoot. Gladbach is volgens BILD - dat over een 'Klub-Chaos' rept - de meest waarschijnlijke bestemming van de 24-jarige Duitser. Het is wel zo dat de geïnteresseerde clubs sceptisch zijn over de soap die al maanden speelt rond Younes.

Een transfer naar SSC Napoli ging in januari op het laatste moment niet door. Ondertussen botste Younes in Amsterdam met trainer Erik ten Hag. Dit seizoen doet Ajax geen beroep meer op Younes, die aan het einde van zijn contract - op 30 juni - dus via de achterdeur verdwijnt in de Arena. Omdat de aanvaller geen speelminuten meer krijgt, kan hij deelname aan het WK 2018 met Duitsland ook op zijn buik schrijven.