'Real en United in transferspagaat: interesse in liefst drie spelers van elkaar'

'Real en United in transferspagaat: interesse in liefst drie spelers van elkaar'

05-04-2018 18:48
21

Real Madrid heeft de interesse in David De Gea allerminst laten varen. De Koninklijke houdt zelfs nog meer spelers van Manchester United in de gaten. Ook Paul Pogba en Anthony Martial zijn in beeld in het Estadio Santiago Bernabéu.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde lokale krant The Manchester Evening News. Real Madrid wil van de situatie van alle drie de spelers op de hoogte worden gehouden en hoopt Gareth Bale als ruilmiddel in te zetten. Bij United zijn ze al langer onder de indruk van de aanvaller uit Wales, die zijn langste tijd in Madrid heeft gehad.

Real hoopt The Red Devils verder te verleiden door ze het recht op 'eerste weigering' te geven op Toni Kroos en Luka Modric. De Engelse topclub is zeer gecharmeerd van beide middenvelders, maar Real heeft geen interesse om ze nu al te laten gaan. Hoewel het aanbod verleidelijk is voor United, is het de vraag of Real veel kans maakt op De Gea. Zijn werkgever wil hem koste wat kost behouden en hoopt dat hij een nieuw contract tekent.

Volgens The Manchester Evening News bemoeilijkt ook de verhouding tussen de twee clubs een eventuele deal. Real zette kwaad bloed in Manchester rond de transfer van Cristiano Ronaldo in 2009. Bovendien liep in 2015 al eens een transfer van De Gea op het allerlaatste moment stuk, waarna beide clubs met de beschuldigende vinger wezen. Afgelopen zomer werd ook al geen akkoord bereikt over een overgang van Alvaro Morata.