Geruchten uit Engeland: Feyenoord kan bod van 20 miljoen verwachten op Jörgensen

Geruchten uit Engeland: Feyenoord kan bod van 20 miljoen verwachten op Jörgensen

06-04-2018 10:18
39

Volgens de Engelse tabloid The Mirror blijft Nicolai Jörgensen op het lijstje staan van Newcastle United. Afgelopen winter zag de Premier League-club een transfer in rook opgaan, omdat Feyenoord de Deense spits niet wilde laten vertrekken. Nu wil de club een nieuwe poging wagen.

The Mirror schrijft dat Jörgensen een doelwit blijft van Newcastle en dat de nummer twaalf van de Premier League van plan is om een bod van ruim twintig miljoen euro bij Feyenoord neer te leggen op het moment dat de transferwindow weer open is. Afgelopen winter ging een transfer niet door.

Naar verluidt voldeed Newcastle niet aan de vraagprijs van Feyenoord, die volgens de berichten rond de twintig miljoen euro wilden ontvangen. Daardoor bleef de Deense spits in Rotterdam-Zuid. Volgens het gerucht uit Engeland wil Newcastle nu wél voldoen aan de Feyenoord-vraagprijs.

Jörgensen was voor de winterstop nog redelijk trefzeker, maar presteerde opvallend minder nadat zijn transfer naar Newcastle United afketste. Vorig seizoen werd de 27-jarige Deen in zijn debuutseizoen in de Eredivisie topscorer, maar nu heeft hij 'slechts' acht treffers achter zijn naam staan.

Newcastle staat met 35 punten op een twaalfde plaats in de Premier League en staat zeven punten boven de degradatiestreep. Daardoor lijkt de club niet meer bang te hoeven zijn voor degradatie.

Lees ook'Hij is een ander type maar kan Jörgensen opvolgen, ontegenzeggelijk kwaliteiten'