Opmerkelijke uitspraken Robben: 'Niet iemand die zegt: Bayern eerste optie'

Opmerkelijke uitspraken Robben: 'Niet iemand die zegt: Bayern eerste optie'

Gepubliceerd: zondag 8 april 2018 om 09:12zo 08-04-2018 om 09:12

Hoewel voorzitter Karl-Heinz Rummenigge na de kampioenswedstrijd tegen FC Augsburg vertelde dat Arjen Robben kan verlengen bij Bayern München, lijkt de Nederlander niet blind zijn handtekening te zetten. Tegenover Kicker reageert hij op zijn contractsituatie.

"Alles is mogelijk in het voetbal", stelt Robben. "Je moet er nuchter naar kijken. Ik ben niet iemand die zegt: Bayern is de eerste optie. Iedereen plant voor het volgende seizoen. Dat geldt voor Bayern, voor andere clubs en voor mij ook. Je moet plannen en andere clubs melden zich natuurlijk. Daar moet ik over nadenken."

Volgens de 34-jarige aanvaller heeft hij zijn keuze nog niet gemaakt, al hoopt hij snel op duidelijkheid. "Als alle opties op tafel liggen, kan ik de knoop doorhakken. Het enige dat nu belangrijk is, is deze laatste maand. Daar wil ik alles insteken. Daarna zien we wat er gaat gebeuren."

"Natuurlijk is het niet altijd makkelijk", zegt Robben over zijn onduidelijke situatie. "Je moet proberen te genieten en je focus te behouden." Hij heeft naast de Bundesliga nog zicht op de DFB Pokal en de Champions League met Bayern.

Lees ookBayern-voorzitter komt met nieuws tijdens kampioensfeest: Robben kan verlengen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws