Engelse pers: familie Klaassen sponsorde wedstrijdbal voor Everton - Liverpool

Engelse pers: familie Klaassen sponsorde wedstrijdbal voor Everton - Liverpool

09-04-2018 08:32
39

Een opmerkelijk bericht in de Engelse kranten The Independent en The Times maandagochtend. De familie van Davy Klaassen sponsorde de wedstrijdbal voor Everton - Liverpool (0-0).

Op het moment dat de teams werden doorgenomen door de speaker, klonk op Goodison Park het opvallende bericht dat de wedstrijdbal dit keer werd gesponsord door de familie Klaassen. Het is volgens de Engelse kranten de enige manier om nog op het wedstrijdformulier te komen, want de oud-Ajacied heeft onder manager Sam Allardyce geen uitzicht op speelminuten.

De Everton-manager klaagt de laatste weken regelmatig over zijn gebrek aan goede middenvelders, terwijl Klaassen gewoon fit is. "Als ik de gelegenheid had om Davy te laten spelen, dan zou ik dat zeker doen. Maar die heb ik niet, want ik moet ervoor zorgen dat we wedstrijden winnen", liet Allardyce optekenen.

Everton telde afgelopen zomer 27 miljoen euro neer voor Klaassen. Na het ontslag van Ronald Koeman in oktober speelde de zestienvoudig international van het Nederlands elftal geen minuut meer in de Premier League. Hij wordt in Engeland beschouwd als één van de grootste miskopen van het seizoen.