Update: 'Deel één van Bayern München-missie geslaagd: Ribéry gaat bijtekenen'

Update: 'Deel één van Bayern München-missie geslaagd: Ribéry gaat bijtekenen'

Gepubliceerd: donderdag 12 april 2018 om 08:01do 12-04-2018 om 08:01

Arjen Robben en Franck Ribéry verkeerden lang in onzekerheid, maar lijken toch te gaan verlengen bij Bayern München. De routiniers kunnen een nieuw, eenjarig contract tekenen bij Bayern München.

"Er spreekt heel weinig tegen een contractverlenging", laat voorzitter Karl-Heinz Rummenigge weten aan Fussball Transfers. "Sinds ze hier spelen, hebben wij enorme successen geboekt. Ze waren er altijd bij en dat weten we op waarde te schatten. We zeiden dat we op het juiste moment zouden verlengen. Daar stemden ze beiden mee in. De sleutel is hoe ze spelen en dat is uitstekend", verklaart Rummenigge.

Na de kampioenswedstrijd tegen FC Augsburg, verklapte de preses al dat beide aanvallers kunnen bijtekenen. Robben en Ribéry lijken komend seizoen hun opvolgers verder te moeten klaarstomen. Kingsley Coman en Serge Gnabry  moeten de twee vervangen in de Allianz Arena. Bovendien lijkt Bayern nog een aankoop te willen doen.

Update 12/4 8.01: Ribéry gaat inderdaad nog een seizoen bij Bayern blijven, meldt Der Kicker. De Fransman heeft een mondelinge overeenkomst met Bayern bereikt en zal binnenkort zijn handtekening zetten onder zijn nieuwe éénjarige verbintenis. Waar de toekomst van Robben ligt, is vooralsnog onduidelijk.

Lees ookOpmerkelijke uitspraken Robben: 'Niet iemand die zegt: Bayern eerste optie'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws