Engelse geruchten: Ajax en NAC noteren naam van verdediger (19)

Engelse geruchten: Ajax en NAC noteren naam van verdediger (19)

11-04-2018 08:23
25

Volgens de Engelse tabloid The Daily Mail heeft Ajax interesse in Darnell Johnson van Leicester City. Ook NAC Breda zou interesse in hem hebben.

Johnson is een negentienjarige verdediger, wiens contract komende zomer afloopt bij Leicester City. Hij hoopt vaker minuten te mogen maken in het eerste elftal van The Foxes, maar is ontevreden omdat hij te weinig kansen krijgt. Johnsen overweegt naar verluidt om zijn geluk in het buitenland te beproeven. The Daily Mail noemt Ajax en NAC als mogelijke bestemmingen. 

Wedden

Meer odds

Dat Ajax belangstelling heeft voor Johnson is te verklaren. De club lijkt komende zomer rekening te moeten houden met het vertrek van een aantal verdedigers. Zo wordt Matthijs de Ligt begeerd door grote buitenlandse topclubs en lijkt de club ook Nick Viergever (PSV) en Mitchell Dijks (Bologna) kwijt te raken. Ook Joël Veltman vertrekt mogelijk.

Volgens zowel Nederlandse als buitenlanse media heeft Ajax ook belangstelling voor Lisandro Magallán, een Argentijnse verdediger van Boca Juniors. De Amsterdammers zijn naar verluidt bereid om 7,5 miljoen te betalen voor de 24-jarige verdediger. 

Lees ook'Ajax waagt nieuwe poging bij Boca Juniors: bod van 7,5 miljoen euro in de maak'