Als hij voor Ajax zou kiezen, gaat de club veel plezier aan hem beleven

"Als hij voor Ajax zou kiezen, gaat de club veel plezier aan hem beleven"

13-04-2018 14:43
26

De belangstelling van Ajax voor Lisandro Magallán komt niet uit de lucht vallen. Dat stelt Guillermo Tagliaferri, journalist van de Argentijnse krant Clarín, in gesprek met ELF Voetbal. De Argentijnse verdediger heeft volgens hem veel in zijn mars.

Ajax bracht enkele maanden geleden een bod van ruim vier miljoen euro uit op Magallán, maar Boca Juniors ging daar niet mee akkoord. De kans bestaat dat de Amsterdammers in de zomer een nieuwe poging wagen. "Hij heeft pas sinds dit seizoen een basisplaats, maar hij doet het heel goed", zegt Tagliaferri.

"Hij kan uitstekend met zijn rechter ballen verplaatsen. Zowel een pass als een schot. Daarnaast is hij een goede kopper, heeft hij een goed overzicht en is hij erg snel. Ik denk dat hij voor elke club in Europa een aanwinst kan zijn. Als hij voor Ajax zou kiezen, gaat de club veel plezier aan hem beleven."

Magallán werd volgens De Telegraaf afgelopen week bekeken door Henk Veldmate, hoofdscout van Ajax. De Argentijnse verdediger speelde negentig minuten tegen Defensa y Justicia.

Lees ook: Ajax wil Magallán: rechtenstudent, Man City-target en met tegenzin op Instagram