Ayoub: 'Dat doen we ook niet in aanloop naar Ajax, dus waarom nu wel?'

Ayoub: 'Dat doen we ook niet in aanloop naar Ajax, dus waarom nu wel?'

15-04-2018 09:48
13

Yassin Ayoub staat volop in de spotlights in aanloop naar de competitiewedstrijd van FC Utrecht tegen Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder ruilt de Galgenwaard komende zomer in voor De Kuip.

"Ik zeg wat ik vind en wat ik denk", zegt Ayoub tegen de NOS. "Spelen tegen Feyenoord is een dingetje en ik snap dat jullie het eruit pikken." Bij de Rotterdammers spelen twee van zijn landgenoten, Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat. "Hoeveel appjes ik van ze heb gehad? Je gaat me niet geloven, maar helemaal niets. Er is geen contact geweest. Dat doen we ook niet in aanloop naar Ajax, dus waarom nu wel? Toen ik tekende bij Feyenoord stuurden ze me natuurlijk wel berichten."

Die overgang werd in de winter bekend, vlak voor het thuisduel van Utrecht met de Rotterdammers. Ook toen was er veel media-aandacht. "Daar had ik best moeite mee, want het bleef maar een item", erkent Ayoub. "We speelden tegen AZ maar het ging alleen maar over Feyenoord, Feyenoord en weer Feyenoord. Als het steeds wordt herhaald, is het onvermijdelijk dat je er ook aan gaat denken."

"Dat was op dat moment dus lastig, maar ik wist dat het daarna rustiger zou worden en dat iedereen verder zou gaan met andere nieuwtjes", vervolgt Ayoub. "Zelf houd ik berichten in de media niet bij. Ik weet zeker dat ook nu weer geschreven gaat worden over Ayoub tegen Feyenoord. Dat wil ik liever niet lezen, want daar heb ik niets aan."

No Poll