'Het donderde helemaal in elkaar. Alles wat fout kan gaan, gaat fout'

'Het donderde helemaal in elkaar. Alles wat fout kan gaan, gaat fout'

17-04-2018 20:40
9

Bram van Polen heeft er een hard hoofd in dat PEC Zwolle dit seizoen nog de play-offs om Europees voetbal gaat spelen. De ploeg van John van 't Schip is in 2018 geen schim meer van de fris voetballende ploeg van de eerste seizoenshelft.

Tegen FC Twente lukte er heel weinig bij PEC, zeker nadat de thuisploeg op 1-0 was gekomen. "Na die goal donderde het helemaal in elkaar", aldus Van Polen tegen FOX Sports. "Twente is een ploeg die weinig vertrouwen heeft als ze op achterstand komen, maar wij zijn net zo op dit moment. Je mag blij zijn dat het niet 3-0 of 4-0 is geworden."

"Het vertrouwen is heel broos", vervolgt Van Polen. "Alles wat fout kan gaan, gaat fout. Het verschil is niet normaal groot (met de eerste seizoenshelft, red.), echt 180 graden gedraaid voor m'n gevoel. We zijn zo voorspelbaar op het moment. Ik denk dat we de tweede helft niet eens een bal op goal hebben geschoten." PEC maakt nog kans op de play-offs, maar dan zal het de vorm heel snel terug moeten vinden. Van Polen: "Ik heb er een hard hoofd in op dit moment."