'Ik wilde vooral heel graag naar Feyenoord, haha. Daar ben ik nog steeds blij mee'

'Ik wilde vooral heel graag naar Feyenoord, haha. Daar ben ik nog steeds blij mee'

17-04-2018 22:04
12

Steven Berghuis weet nog niet of hij ook volgend seizoen bij Feyenoord speelt. De rechtsbuiten is in het teleurstellende seizoen van de Rotterdammers een van de weinige spelers die zich wél in positieve zin onderscheidt. 

Wat de toekomst Berghuis gaat brengen? "Ik heb geen idee, ik weet het echt niet. Het is moeilijk voor mij om daar iets over te zeggen want er speelt nu niets", zegt hij tegen RTV Rijnmond. Berghuis tekende afgelopen zomer een contract dat hem tot 2021 bij Feyenoord houdt. 

Wedden

Meer odds

"Op dat moment wilde ik vooral heel graag naar Feyenoord, haha. Dat is gelukt en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Ik laat het nu gewoon op me afkomen. Ik ben lekker aan het voetballen en de rest zien we vanzelf wel", aldus de man van veertien goals en twaalf assists in 29 Eredivisie-wedstrijden. 

Berghuis hoopt vurig dat Feyenoord komend seizoen weer naar behoren presteert. "Ik zie zeker perspectief, maar het moet in de competitie wel beter dan dit seizoen. Dat heb ik al vaker gezegd. Ik kan het nu wel nog een keer zeggen, maar dat heeft geen zin. Iedereen binnen de club weet het."