'Clubleiding schikt zich in wensen Mourinho: vraagprijs van 160 miljoen euro'

'Clubleiding schikt zich in wensen Mourinho: vraagprijs van 160 miljoen euro'

20-04-2018 09:54
21

Paris Saint-Germain hoopt te profiteren van de situatie van Paul Pogba bij Manchester United. De Franse topclub heeft contact met de zaakwaarnemer van de middenvelder, Mino Raiola.

Dat meldt ESPN op basis van een bron bij PSG. Pogba zou overhoop liggen met manager José Mourinho, die hem in de zomer van de hand wil doen. De clubleiding spartelt nog tegen, maar lijkt toe te geven aan de wensen van de Portugees. United wil wel een bescheiden winst maken op de 25-jarige Fransman, die in de zomer van 2016 voor 105 miljoen euro overkwam van Juventus.

Volgens onder meer The Daily Mail willen The Red Devils nu zo'n 160 miljoen euro ontvangen. De boulevardkrant schrijft dat Pogba zich in de ogen van Mourinho als een 'verwend kind' gedraagt. De relatie tussen de twee zit op een dieptepunt sinds de middenvelder werd gepasseerd voor het Champions League-tweeluik met Sevilla. Deze week zorgde Pogba voor ophef door Mourinho geen hand te geven na een wissel.

Overigens maken naast PSG slechts een handvol clubs kans op de handtekening van Pogba. Alleen Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City en Chelsea hebben ook voldoende financiële armslag.