Memphis: 'Het zou wel lachen zijn om Dost een keer mee te nemen'

Memphis: 'Het zou wel lachen zijn om Dost een keer mee te nemen'

21-04-2018 08:07
21

Memphis Depay is in zijn vrije tijd veel met mode bezig. Onlangs lanceerde de aanvaller van Olympique Lyon en het Nederlands elftal een eigen schoenenlijn. Bas Dost, die Memphis heeft leren kennen bij Oranje, kan volgens de vedette zo nu en dan wel wat advies gebruiken.

"Ik zou weleens met Bas Dost willen shoppen, haha. Hij kleedt zich wel ok hoor, maar hecht er minder waarde aan. Mode boeit hem niet zo. Het zou wel lachen zijn om hem een keer mee te nemen", vertelt Memphis lachend aan Metro

En landgenoten die wél modebewust zijn? "Er zijn veel jongens die zich goed kleden, maar ik zit zeker in de top-drie, haha. Quincy Promes heeft een beetje dezelfde smaak als ik, dus hij zit erbij. Alleen combineert hij sommige dingen anders. Virgil van Dijk heeft een goede, zakelijke smaak. Maar eigenlijk zou ik in hun kledingkast moeten duiken om een echt oordeel te kunnen vellen."

Memphis krijgt overigens niet meer de kans om Dost bij Oranje van kledingadvies te voorzien. Eerder deze week maakte de targetman van Sporting Portugal bekend dat hij niet meer beschikbaar is voor bondscoach Ronald Koeman. 

Lees ook: Depay in bloedvorm: vijftiende goal van het seizoen en wéér de vingers in de oren