'Stoke-aanvaller van 25 miljoen komt al twee weken niet opdagen en moet weg'

'Stoke-aanvaller van 25 miljoen komt al twee weken niet opdagen en moet weg'

Stoke City is helemaal klaar met Jese Rodriguez. De huurling van Paris Saint-Germain heeft zich bij de leiding van de Premier League-club onmogelijk gemaakt door al twee weken niet op te komen dagen. Stoke wil de huurovereenkomst nu beëindigen.

Dat meldt The Telegraph in Engeland. Stoke staat op het punt om te breken met Rodriguez, nu de club voor een aantal cruciale wedstrijden tegen degradatie staat. De nummer negentien van de Premier League kan in deze fase van het seizoen geen onrust gebruiken en is bereid ver te gaan om de rust te bewaren.

Rodriguez kreeg van Stoke toestemming om een aantal dagen te vertrekken, maar heeft al twee weken niets van zich laten horen. De Spaanse aanvaller moest zich uiterlijk vorige week melden bij zijn club, maar heeft dat niet gedaan. Stoke is er helemaal klaar mee en wil breken met Rodriguez. The Telegraph verwacht dat alle partijen er in de komende dagen uit gaan komen met elkaar.

De carrière van Rodriguez zit niet bepaald in de lift. De Spanjaard werd door PSG in 2016 gekocht van Real Madrid. Patrick Kluivert was op dat moment technisch directeur van de Franse club en betaalde 25 miljoen euro voor hem. Na een paar maanden verhuurde Kluivert hem aan Las Palmas en uiteindelijk kwam hij bij Stoke terecht. Dit seizoen kwam hij dertien keer in actie in de Premier League, waarin hij één doelpunt maakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s