Argentijnse media: Ajax geeft niet op en gaat 5 miljoen euro bieden voor stopper

Argentijnse media: Ajax geeft niet op en gaat 5 miljoen euro bieden voor stopper

25-04-2018 07:24
57

Ajax lijkt nog altijd werk te willen maken van Lisandro Magallán. Een delegatie van de Amsterdammers zou zelfs al in Buenos Aires zijn om te praten over een transfer van de Boca Juniors-verdediger.

Dat meldt het Argentijnse medium TyC Sports in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd). De 24-jarige Magallán wordt al langere tijd begeerd door de Amsterdammers: tijdens de winterse transferperiode heeft hij naar verluidt nog vriendelijk bedankt voor een verhuizing naar Amsterdam, maar Ajax lijkt nu meer kans te maken. Volgens de Argentijnen is Ajax bereid om vijf miljoen euro op tafel te leggen voor de ex-jeugdinternational.

Wedden

Meer odds

De nummer twee van de Eredivisie lijkt een nieuwe centrale verdediger prima te kunnen gebruiken: Matthijs de Ligt wordt gevolgd door verschillende Europese topclubs, Joël Veltman liep onlangs een zware knieblessure op en Nick Viergever gaat transfervrij vertrekken. De Amsterdammers hebben verder nog de beschikking over Max Wöber, aankoop Perr Schuurs en controleur Frenkie de Jong, die dit seizoen enkele wedstrijden in het hart van de verdediging speelde.

Lees ook: De Telegraaf: Ajax scout toptarget twee keer, Overmars praat met zaakwaarnemer