Twee Eredivisie-coaches gelinkt aan NAC: 'Voor mij totaal niet vervelend'

Twee Eredivisie-coaches gelinkt aan NAC: 'Voor mij totaal niet vervelend'

28-04-2018 11:01
25

Stijn Vreven kan zondag met NAC Breda rechtstreekse handhaving in de Eredivisie veiligstellen. Het is echter de vraag of de Belg volgend seizoen nog aan het roer staat in het Rat Verlegh Stadion. Hij hoorde nog niets van de club over zijn toekomst.

"Na het seizoen gaan we daarover praten", zegt Vreven in De Telegraaf. "We spreken veel met elkaar bij de club en weten in grote lijnen wat we aan elkaar hebben en wat niet. We gaan eerst voor behoud voor de Eredivisie. Dat is in mijn ogen de juiste manier en de juiste weg. Het draait om de club."

De geluiden dat Vreven moet vertrekken, zijn echter sterk. NAC wordt ondertussen in verband gebracht met namen als Ernest Faber en Mitchell van der Gaag. Vreven vindt dat niet vervelend. "Voor mij persoonlijk totaal niet. Het kan zijn dat deze namen in beeld zijn en dat het voor mij ophoudt aan het einde van het seizoen, maar het interesseert me totaal niet."

"Ik ben gekomen om te promoveren en voor lijfsbehoud. Ik heb er niet naar gevraagd en het is me niet gezegd. Als dit, als dat. Áls we toch degraderen, wie zegt dan dat ze willen komen?", besluit de oefenmeester.