Van der Vaart negeert flirt Telstar en hoopt op andere club: 'Hebben m'n nummer'

Van der Vaart negeert flirt Telstar en hoopt op andere club: 'Hebben m'n nummer'

28-04-2018 12:35
56

De interesse van SC Telstar ten spijt, Rafael van der Vaart mikt op nog een seizoen in de Deense competitie. De 35-jarige middenvelder van FC Midtjylland flirt met een overgang naar Esbjerg.

Van der Vaart heeft een aflopend contract bij Midtjylland, waar hij twee teleurstellende seizoenen beleefde. Toch is de oud-speler van Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur nog niet uitgekeken op Denemarken, mede doordat zijn vriendin Estavana Polman in het land handbalt. Hij hoopt op een belletje vanuit Esbjerg, in die stad is immers ook Polman actief.

Wedden

Meer odds

Ted van Leeuwen is bij Esbjerg technisch directeur. "Ik ken de technische leidinggevenden bij de club, ik weet zeker dat ze mijn nummer hebben", zegt Van der Vaart tegen JydskeVestkysten. "Mijn tijd in Midtjylland heeft geheel niet aan mijn verwachtingen voldaan, dat is nu voorbij. Ik houd nog steeds van het spelletje en ik hoop dat ik de kans krijg om nog tenminste één jaar te spelen."

Als de 109-voudig international bij Esbjerg aan de slag gaat, is het de vraag op welk niveau hij straks speelt. De club staat momenteel tweede in de Deense Eerste Divisie en strijdt om promotie naar het hoogste niveau.

Lees ookTelstar maakt werk van komst Van der Vaart: "Vanuit hun kant is er ook interesse"