Volgende trainer gelinkt aan NAC: Hij kent de club en de cultuur

Volgende trainer gelinkt aan NAC: "Hij kent de club en de cultuur"

01-05-2018 11:54
58

Maurice Steijn is in beeld bij NAC Breda om de vertrekkende Stijn Vreven op te volgen als trainer, meldt Omroep Brabant. De huidige VVV-trainer kan worden toegevoegd aan het lijstje met Mitchell van der Gaag (Excelsior) en Ernest Faber (FC Groningen) die onlangs al aan NAC werden gelinkt.

Steijn speelde tussen 1999 en 2001 in Breda en staat al langere tijd op de radar, stelt Ronald Sträter van de regionale omroep. "Hij was ook al in beeld voordat Vreven werd aangesteld en hij heeft altijd gezegd dat hij open staat voor een dienstverband bij NAC. Hij kent de club en de cultuur en heeft er ook zelf gespeeld. Maar hij heeft nog geen contact gehad met NAC", benadrukt de NAC-watcher.

Van der Gaag is naar verluidt de meest voorname kandidaat in het Rat Verlegh Stadion, maar het is nog maar de vraag of hij haalbaar is voor NAC. De trainer neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Excelsior en lijkt zijn zinnen te zetten op een buitenlands avontuur. NAC-directeur Hans Smulders wil overigens bevestigen noch ontkennen dat zijn club jacht maakt op één van de bovengenoemde trainers.

Lees ook: Vreven komt met bevestiging en vertrekt bij NAC: "In onderling overleg"

Lees ook: Twee Eredivisie-coaches gelinkt aan NAC: 'Voor mij totaal niet vervelend'