Real Madrid gewaarschuwd voor finale: 'Dan kan Liverpool ze helemaal kapot spelen'

Real Madrid gewaarschuwd voor finale: 'Dan kan Liverpool ze helemaal kapot spelen'

02-05-2018 12:34
59

Real Madrid kwalificeerde zich ten koste van Bayern München voor het derde jaar op rij voor de Champions League-finale, maar Steven Gerrard acht zijn Liverpool allerminst kansloos in een mogelijke finale. De clublegende is niet onder de indruk van Real.

"Het is een ongelooflijke prestatie, maar het was wel met hangen en wurgen soms", stelt Gerrard bij BT Sport. "Achterin ging er veel mis. Bayern zal veel spijt hebben. Ze waren dominant over twee duels en wat mij betreft duidelijk de betere."

Mocht Liverpool afrekenen met AS Roma, dan ziet Gerrard kansen. "Real moet zich zorgen maken, aangezien ze grote problemen hebben met opkomende vleugelverdedigers en voorzetten. Alexander-Arnold Trent en Andrew Robertson horen bij de spelers met de beste voorzet in de Premier League. Gezien de duels tegen Bayern, denk ik dat Liverpool dit Real echt pijn kan doen."

Gerrard krijgt bijval van Frank Lampard en Rio Ferdinand. "Dit Real is niet hetzelfde als de afgelopen jaren. Ondanks hun ongelooflijke successen zijn ze minder goed", stelt Lampard. "Als Real in de finale zoals vandaag 4-4-2 speelt, dan kan Liverpool ze helemaal kapot spelen", concludeert Ferdinand.