Zaakwaarnemer Vermeer spreekt bericht tegen: 'Dan had ik dat wel gehoord'

Zaakwaarnemer Vermeer spreekt bericht tegen: 'Dan had ik dat wel gehoord'

02-05-2018 13:45
7

Dat in België wordt gemeld dat Club Brugge heeft besloten om de optie tot koop in het contract van Kenneth Vermeer niet te lichten, zorgt voor verbazing bij de doelman. Volgens zijn zaakwaarnemer is er nog geen beslissing gevallen.

Het Nieuwsblad meldde woensdagochtend dat Club Brugge Vermeer terugstuurt naar Feyenoord, dat hem sinds januari verhuurde aan de Belgische club. "Misschien dat die krant andere informatie heeft dan ik, maar Club Brugge heeft ons niets laten weten. De optie in het contract van Kenneth is geldig tot 30 juni en voor zover ik weet is daar nog geen beslissing over genomen", zegt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegen Voetbal International.

"Club Brugge is op dit moment volledig bezig met de titelstrijd en pas daarna zullen dit soort knopen doorgehakt worden", vervolgt Haatrecht. "Ik heb ook nog geen afspraak met Club om over Kenneth te praten. Als ze deze beslissing echt zouden hebben genomen, had ik dat wel gehoord, want mijn band met Club is uitstekend."

Vermeer knokte zich al snel in de basis in België, maar een serieuze blessure zorgt ervoor dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Bij Feyenoord verloor hij de concurrentiestrijd van Brad Jones.