'Vermeer terug naar Feyenoord: 'dure vogel' baart Belgische club zorgen'

'Vermeer terug naar Feyenoord: 'dure vogel' baart Belgische club zorgen'

03-05-2018 09:44
29

Kenneth Vermeers zaakwaarnemer Winnie Haatrecht zegt van niets te weten, maar het Belgische Het Laatste Nieuws weet zeker dat de doelman aan zijn laatste weken als doelman van Club Brugge bezig is. Na dit seizoen keert hij terug naar Feyenoord.

De Belgische topclub maakt volgens de Belgische krant geen gebruik van optie in het huurcontract van de 32-jarige Vermeer. Die beslissing is al weken geleden genomen, maar Vermeer en zijn zaakwaarnemer weten nog van niets. Vermeer schijnt niet alleen een 'dure vogel' te zijn, de club maakt zich ook zorgen om zijn blessuregevoeligheid.

"Misschien dat die krant andere informatie heeft dan ik, maar Club Brugge heeft ons niets laten weten. De optie in het contract van Kenneth is geldig tot 30 juni en voor zover ik weet is daar nog geen beslissing over genomen", liet Haatrecht woensdag weten aan Voetbal International. Zoals het er nu naar uitziet, keert Vermeer na dit seizoen terug in Rotterdam-Zuid. 

'De Nederlander, die in 2014 voor 4 miljoen euro bij Ajax werd opgehaald en bij Feyenoord bijna 1 miljoen euro verdient, keert behoudens een flinke ommezwaai in de hoofden van het Brugse bestuur terug naar Rotterdam', sluit Het Laatste Nieuws af.

Lees ookZaakwaarnemer Vermeer spreekt bericht tegen: 'Dan had ik dat wel gehoord'

Lees ook: 'Rotnieuws voor Vermeer en Feyenoord: Brugge stuurt goalie terug naar De Kuip'

Lees ook: 'Ik ga keihard werken om volgend jaar de eerste doelman van Feyenoord te zijn'