El Ahmadi verwacht goed Van Persie-nieuws: 'Iedereen bij Feyenoord gaat ervan uit'

El Ahmadi verwacht goed Van Persie-nieuws: 'Iedereen bij Feyenoord gaat ervan uit'

03-05-2018 18:15
15

Robin van Persie zal ook volgend seizoen nog in De Kuip te bewonderen zijn, verwacht zijn ploeggenoot Karim El Ahmadi. De 34-jarige routinier heeft nog een tot medio 2019 doorlopend contract, maar twijfelt of hij het fysiek op kan brengen om nog een jaartje door te gaan.

El Ahmadi weet dat Van Persie zijn beslissing nog niet genomen heeft, maar denkt dat zijn ploeggenoot ook volgend seizoen het rood-witte shirt aan zal trekken. "Eigenlijk gaat iedereen bij Feyenoord er al van uit", stelt de Feyenoord-captain in gesprek met Metro. "We willen het allemaal erg graag en ik denk dat hij er uiteindelijk voor kiest om nog een seizoen door te gaan."

Of El Ahmadi er volgend seizoen zelf bij is, weet hij overigens nog niet. De controlerende middenvelder ligt net als Van Persie nog een jaar vast, maar weet nog niet zeker of hij deze verbintenis uitdient. "Binnen de club weten ze het nu ook wel: ik wil eerst het WK spelen en daarna tot een besluit komen. Ik laat het in het midden", liet hij woensdagavond weten.