'Real druk met komst Neymar: Braziliaan neemt zorg weg en wil met Ronaldo spelen'

'Real druk met komst Neymar: Braziliaan neemt zorg weg en wil met Ronaldo spelen'

06-05-2018 07:54
40

De clubleiding van Real Madrid is achter de schermen nog altijd druk met de mogelijke komst van Neymar. De Braziliaan heeft inmiddels aangegeven dat hij graag samen wil spelen met Cristiano Ronaldo, meldt Marca.

Een partnerschap van de twee supersterren was voor Real een bron van zorg, maar Neymar kijkt ernaar uit om met de huidig Ballon d'Or-houder op het veld te staan. Ronaldo staat eveneens open voor de komst van Neymar, aangezien het de selectie een flinke kwaliteitsimpuls zou geven.

Real onderhandelt momenteel nog met Ronaldo over een salarisverhoging, terwijl ook Neymar een flink honorarium zal gaan opstrijken mocht hij worden overgenomen van Paris Saint-Germain. Het doel was aanvankelijk om de 26-jarige aanvaller pas in de zomer van 2019 aan te trekken, maar Neymar heeft niet kunnen aarden in Parijs.

Neymar heeft echter geen transferclausule in zijn contract, waardoor Real de mogelijkheden onderzoekt om hem aan te trekken. De geste van de Braziliaan richting de Champions League-finalist en Ronaldo betekent desondanks weer een stap in de goede richting.