Nieuws over gezondheid Ricksen overtrokken: 'Afgeschreven terwijl het niet zo is'

Nieuws over gezondheid Ricksen overtrokken: 'Afgeschreven terwijl het niet zo is'

Gepubliceerd: dinsdag 8 mei 2018 om 14:08di 08-05-2018 om 14:08

Het nieuws over de tanende gezondheid van ALS-patiënt Fernando Ricksen blijkt overtrokken. Zijn biograaf en vriend Vincent de Vries laat dat weten in een reactie aan het Algemeen Dagblad. De Vries wordt naar eigen zeggen al de hele dag platgebeld. 

De Telegraaf meldde eerder op de dag dat het zeer slecht gaat met Ricksen (41). De voormalig prof lijdt al jaren aan de agressieve spierziekte ALS. De Vries vertelt dat Ricksen nog wel degelijk ondernemend is. "Ik kan melden dat Fernando eigenlijk het liefst nog zoveel mogelijk buiten de deur van zijn huis nabij Valencia doet. Zo hebben we binnenkort een speciale dag met fans van Glasgow Rangers, de club waar hij jarenlang speelde."

"Fernando heeft de recente promotie van zijn voormalige club Fortuna Sittard naar de Eredivisie gevolgd en is van plan om komend seizoen de thuiswedstrijden die de club tegen PSV, Feyenoord en Ajax gaat spelen, bij te wonen."

Volgens De Vries vindt Ricksen alle commotie die dinsdag is ontstaan 'best amusant'. "Hij zegt het ook wel hartverwarmend te vinden dat zoveel mensen zich blijkbaar interesseren zijn lot en hem al hebben afgeschreven terwijl dit niet zo is."

Lees ook: Droevig nieuws over Ricksen (41): "Hij knippert alleen nog met zijn ogen"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws