Boca-voorzitter bevestigt nieuw bod Ajax: We gaan het analyseren

Boca-voorzitter bevestigt nieuw bod Ajax: "We gaan het analyseren"

09-05-2018 19:24
31

Ajax lijkt serieus werk te maken van Lisandro Magallán. De verdediger staat al enige tijd in de belangstelling van de Amsterdammers en dat wordt nu ook bevestigd door Boca Juniors-voorzitter Daniel Angelici. Er zou een bod van negen miljoen dollar, zo'n 7,5 miljoen euro, zijn uitgebracht. 

Magallán is een 25-jarige mandekker, die aan zijn zesde seizoen op het hoogste Argentijnse niveau bezig is. Na doelman Agustín Rossi en Cristian Pavón is hij binnen de huidige selectie de speler met de meeste duels voor Boca op zijn naam. Hoewel het bestuur hem liever zou behouden tot het einde van de strijd om de Copa Libertadores, in november, zou een transfer toch bespreekbaar zijn.

Zeker nu Ajax met een flink verhoogd bod op de proppen komt, is Boca bereid de onderhandelingen in te gaan. In de winterstop bood de runner-up van de Eredivisie nog zo'n zes mijloen. "We hebben twee eerdere aanbiedingen van Ajax afgewezen, maar deze hebben ze nu verbeterd. We gaan het analyseren", zegt Angelici tegenover de Zuid-Amerikaanse pers.