Fortuna-doelman niet mee de Eredivisie in: 'Hele moeilijke beslissing'

Fortuna-doelman niet mee de Eredivisie in: 'Hele moeilijke beslissing'

11-05-2018 22:11
17

Miguel Santos gaat deze zomer afscheid nemen van Fortuna Sittard. De 23-jarige doelman uit Portugal zal zijn aflopende contract bij de Eredivisie-promovendus niet verlengen.

Dit heeft Santos vrijdagavond zelf bekendgemaakt via Instagram, meldt De Limburger. 'Het is lastig te omschrijven hoe ik me voel', wordt de doelman geciteerd door het regionale medium. 'Ik had bij Fortuna de beste tijd van mijn leven en ben trots op wat we bereikten met elkaar. De club verlaten is één van de moeilijkste beslissingen die ik heb moeten nemen.'

Santos heeft anderhalf jaar in dienst van Fortuna achter de rug, sinds hij halverwege het seizoen 2016/2017 overkwam van het Engelse Port Vale. Dit seizoen kwam hij tot 24 Jupiler League-wedstrijden: na de winterstop verloor hij zijn plek onder de lat aan concurrent Aykut Özer.

Eerder op de dag kondigde Fortuna de eerste versterking voor het nieuwe seizoen aan. Verdediger Alessandro Ciranni maakt de pikante overstap van MVV Maastricht naar de streekgenoot uit Sittard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie