'PSV is er nagenoeg uit met Cocu-assistent en houdt technische staf intact'

'PSV is er nagenoeg uit met Cocu-assistent en houdt technische staf intact'

11-05-2018 23:03
50

PSV lijkt de technische staf van het eerste elftal intact te houden. Hoofdtrainer Phillip Cocu en zijn assistent Chris van der Weerden liggen al tot aan de zomer van 2019 vast en de andere assistent Ruud Brood lijkt zichzelf bij dit tweetal te gaan voegen.

Brood beschikt op dit moment nog over een aflopende verbintenis, maar beide partijen hebben de intentie om met elkaar door te gaan. In april kondigde het Eindhovens Dagblad al aan dat Brood met PSV om de tafel zou gaan. Die gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden, meldt hetzelfde medium vrijdagavond. Beide partijen zijn er nagenoeg uit en Brood lijkt binnenkort zijn handtekening te kunnen zetten onder een nieuwe verbintenis. Of hij, net als Cocu en Van der Weerden, tot 2019 in Eindhoven blijft, is vooralsnog niet bekend.

Wedden

Meer odds

PSV is de laatste weken druk bezig met transfers buiten het veld. De landskampioen trok onlangs een nieuwe scout aan: Iwan Geurts komt komende zomer over van De Graafschap. Individueel trainer Luc Nilis keert de Eindhovenaren de rug toe: hij gaat bij VVV-Venlo aan de slag.