Huilende Van Drongelen: Geen reden om te denken dat ik hier weg wil

Huilende Van Drongelen: "Geen reden om te denken dat ik hier weg wil"

12-05-2018 19:23
29

Huilend stond-ie zaterdag rond 17.30 uur op het veld van het Volksparkstadion. De degradatie van Hamburger SV kwam keihard aan bij Rick van Drongelen. De negentienjarige verdediger deed geen minuut mee tijdens het voorlopig laatste Bundesliga-duel van HSV, maar dat maakte de dreun er niet minder op. 

"Dit doet echt veel pijn", zei Van Drongelen na afloop van het duel met Borussia Mönchengladbach (2-1 winst) in gesprek met het Algemeen Dagblad"Als je ziet hoe de fans negentig minuten lang achter de ploeg stonden. Dat is gewoon ongekend. We zijn er echt kapot van. De laatste weken hebben we onder de nieuwe trainer Christian Titz nog veel punten gepakt met goed voetbal, maar het was niet genoeg."

Eerder dit jaar werd Van Drongelen nog in verband gebracht met Ajax. De tiener heeft in Hamburg een contract tot 2022. Hij wilde zaterdag niet nadenken of praten over een mogelijke transfer. "Het is allemaal heel vers nu, maar op dit moment heb ik geen reden om te denken dat ik hier weg wil. Als je de fans vandaag ook weer ziet. Dit is zo’n gigantisch grote club."

Lees ook: Gitzwarte dag voor HSV: degradatie een feit door ruime zege Wolfsburg