'Buffon heeft drie serieuze opties: PSG doet aanbieding voor twee seizoenen'

'Buffon heeft drie serieuze opties: PSG doet aanbieding voor twee seizoenen'

17-05-2018 18:06
21

Gianluigi Buffon kondigde donderdag zijn afscheid bij Juventus aan, maar dat betekent niet dat hij zijn keepershandschoenen helemaal opbergt. Volgens Le Parisien en Tuttosport heeft de veertigjarige Italiaan een aanbieding van Paris Saint-Germain op zak.

De Parijzenaars, die Thomas Tuchel al strikten als nieuwe trainer, hebben Buffon een contract voor twee seizoenen aangeboden. Of hij op het voorstel ingaat, is nog onduidelijk. "Tot een paar weken geleden wist ik zeker dat ik wilde stoppen met spelen. Maar nu komen er nieuwe voorstellen binnen, voor dingen op en naast het veld", liet Buffon eerder op de dag weten.

Naast PSG zou ook Real Madrid overwegen om Buffon aan te trekken, meldt Tuttosport. Waar ze in Parijs niet geheel tevreden zijn over Alphonse Areola en Kevin Trapp, zijn er in de Spaanse hoofdstad al langer vraagtekens over de toekomst van Keylor Navas. Ondertussen sluit Mediaset Premium een overgang van Buffon naar de Premier League niet uit. Liverpool zou interesse hebben.

Buffon vertrekt na zeventien jaar bij Juventus, maakte hij bekend op een persconferentie. De legendarische sluitpost keept zaterdag tegen Hellas Verona zijn laatste wedstrijd voor de Oude Dame.