'Dumfries wil naar PSV, Brenet schuift op bij Arias-vertrek, PSV wil linksback'

'Dumfries wil naar PSV, Brenet schuift op bij Arias-vertrek, PSV wil linksback'

18-05-2018 07:04
38

Als Santiago Arias deze zomer vertrekt bij PSV, schuift Joshua Brenet door naar de rechterkant. Dat Brenet blijft in Eindhoven is echter geen zekerheid.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er voor Brenet belangstelling kan ontstaan, nadat de verdediger in vier jaar tijd drie keer kampioen is geworden. Afgelopen winterstop kon de verdediger voor vijf miljoen euro naar het Spaanse Sevilla, maar PSV wilde hem toen niet laten gaan. PSV hoopt met Denzel Dumfries (sc Heerenveen) een Eredivisiewaardige vleugelverdediger te halen, zo werd donderdagavond bekend.

De Eindhovenaren hebben vier miljoen euro geboden, maar Heerenveen zet volgens het ED in op zes miljoen euro. Dumfries zelf heeft wel oren naar een transfer naar PSV en wacht rustig af of de clubs eruit gaan komen.

PSV contracteerde eerder al Nick Viergever (Ajax), maar blijft hopen op extra defensieve versterkingen. Naast Dumfries heeft de club ook de pijlen gericht NAC Breda-back Angelino. De huurling van Manchester City heeft een topseizoen achter de rug en staat in de belangstelling van een aantal clubs.

NAC zal hem waarschijnlijk niet kunnen behouden. Mocht PSV hem naar Eindhoven willen halen, dan zal er veel geld betaald moeten worden. In de wandelgangen wordt gesproken over een bedrag van rond de tien miljoen euro. Het is niet de eerste keer dat PSV aan Angelino gelinkt wordt.

Lees ook'PSV wil toeslaan en lanceert miljoenenbod op Heerenveen-back Dumfries'