Overmars wil Ajacied verhuren: Ik vind dat hij nog een stapje moet zetten

Overmars wil Ajacied verhuren: "Ik vind dat hij nog een stapje moet zetten"

Gepubliceerd: vrijdag 18 mei 2018 om 19:30vr 18-05-2018 om 19:30

Ajax hoopt Mateo Cassierra komende zomer te verhuren. Dat bevestigt directeur spelersbeleid Marc Overmars. De 21-jarige Colombiaanse aanvaller werd onlangs al in verband gebracht met een tijdelijke overstap naar FC Groningen.

Overmars erkent dat Cassierra een dure speler is voor Jong Ajax. "Zeker. Eigenlijk heeft Mateo best een goede ontwikkeling doorgemaakt", zegt hij bij Ajax Inside. "Hij zat dicht tegen het eerste elftal aan. Dan hoop je als supporter of als mezelf: nou, het zou mooi zijn als hij een paar wedstrijden zou kunnen spelen. Maar we hebben natuurlijk Klaas-Jan (Huntelaar, red.) en Kasper (Dolberg, red.) en hij zat daar gewoon achter."

Overmars twijfelt of Cassierra al goed genoeg is voor het eerste elftal van Ajax. "Ik vind dat hij nog een stapje moet zetten. Daar zijn we mee bezig. Ik denk dat het een goede stap voor hem zou zijn als hij gewoon aan een goede Eredivisie-club een jaar verhuurd gaat worden. Dat is het proces waar we inzitten. En dan zou het zo kunnen zijn dat hij terugkeert."

Lees ook'FC Groningen wil weer huurdeal sluiten met Ajax: Cassierra op nominatie'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Cassierra tijdelijk naar FC Groningen: goed idee?

(3912 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws