'Slutsky scout in Istanbul; Vitesse denkt aan miljoenendeal met Fenerbahçe'

'Slutsky scout in Istanbul; Vitesse denkt aan miljoenendeal met Fenerbahçe'

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 12:41wo 23-05-2018 om 12:41

De aanwezigheid van Vitesse-trainer Leonid Slutsky op de tribune van Fenerbahçe zorgt voor een stroom aan geruchten in Turkije. Hurriyet meldt woensdag dat Slutsky en Vitesse een oogje hebben op Alper Potuk. 

Afgelopen weekend was Slutsky aanwezig bij het competitieduel tussen Fenerbahçe en Konyaspor. De Russische oefenmeester signeerde eerder dit jaar een tweejarig contract in Arnhem. Vanaf komend seizoen staat hij aan het roer in het Gelredome, maar nu al is Slutsky druk aan het scouten. 

Potuk is volgens Turkse media dus één van de doelwitten. De 27-jarige vleugelaanvaller heeft in Istanbul nog een contract tot medio 2022. Potuk zou voor enkele miljoenen euro's mogen vertrekken. Hij liet onlangs blijken dat hij open staat voor een andere club. 

De selectie van play-offwinnaar Vitesse gaat in de zomer behoorlijk op de schop. Onder meer Chelsea-huurlingen Matt Miazga en Mason Mount lijken te vertrekken. Aanvoerder Guram Kashia is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vorig week versterkte Vitesse zich al met een nieuwe verdediger. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws