Update: Vreven heeft een nieuwe club: 'Ik heb voor twee seizoenen getekend'

Update: Vreven heeft een nieuwe club: 'Ik heb voor twee seizoenen getekend'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 12:05vr 25-05-2018 om 12:05

Stijn Vreven is weer onder de pannen, melden het Algemeen Dagblad en Het Laatste Nieuws donderdagavond. De Belg vertrok onlangs na anderhalf seizoen bij NAC Breda en heeft inmiddels een contract getekend bij tweedeklasser Beerschot-Wilrijk.

Volgens de berichtgeving vanuit Nederland en België heeft Vreven zichzelf voor twee seizoenen aan de ambitieuze club uit Antwerpen verbonden. De officiële presentatie staat gepland voor vrijdag. Vreven wordt bij Beerschot de opvolger van Marc Brys: de oud-trainer van onder meer FC Eindhoven en FC Den Bosch gaat vanaf komend seizoen aan de slag bij Sint Truiden.

Vreven moet Beerschot-Wilrijk naar de Jupiler Pro League zien te leiden. De club ontstond in 2013 na het faillissement van Germinal Beerschot Antwerpen en klom in rap tempo op van de amateurs naar de Tweede Klasse in België. Beerschot was dit seizoen al dichtbij promotie naar de Jupiler Pro Leauge, maar verloor het beslissende tweeluik van Cercle Brugge.

Update 25.5 12:05: Beerschot-Wilrijk is de nieuwe werkgever van Vreven, zo heeft de club bekendgemaakt. Dat Vreven een club uit de tweede Belgische divisie gaat trainen, ziet hij niet als een stap terug. "Helemaal niet. Ik zie heel veel raakpunten tussen beide clubs. Dat fanatieke dus, dat 'er vol voor willen gaan', het enthousiasme, hoe het voetbal in de stad leeft", reageert Vreven.

"Dat KFCO Beerschot Wilrijk superambitieus is, vind ik ronduit schitterend. De ambitie werd me de voorbije weken en dagen al heel duidelijk gemaakt: promotie naar 1A. Daar sluit ik me graag bij aan. Ik heb hier voor twee seizoenen getekend, en wil in die periode die doelstelling bereiken. Maar uiteraard liefst al volgend seizoen..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws