'Manchester United wil voor primeur zorgen, opluchting bij Tottenham én Ajax'

'Manchester United wil voor primeur zorgen, opluchting bij Tottenham én Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 09:21vr 25-05-2018 om 09:21

Manchester United staat mogelijk op het punt om voor het eerst in de clubhistorie een Griekse voetballer vast te leggen. Sokratis Papastathopoulos staat naar verluidt in de belangstelling van The Mancunians.

Volgens het Duitse Sport1 is er al contact geweest tussen United-manager Jose Mourinho en de centrale verdediger van Borussia Dortmund. De Portugees zou Papastathopoulos persoonlijk hebben willen overtuigen om voor een verhuizing naar Old Trafford te kiezen. De 29-jarige Griek beschikt in Dortmund, waar hij zijn vijfde seizoen achter de rug heeft, nog over een contract tot medio 2019.

Wanneer United zijn interesse voor Papastathopoulos doorzet, gaat dat mogelijk gevolgen hebben voor Tottenham Hotspur én Ajax. The Red Devils lieten hun oog vallen op Alderweireld, maar Tottenham Hotspur wil de Belg alleen voor een 'Virgil van Dijk-achtig' bedrag (om en nabij de 85 miljoen euro, red.) laten gaan. Tottenham had Matthijs de Ligt op het oog als 'nieuwe Alderweireld'. Het is echter nog maar de vraag of de Londenaren De Ligt nog steeds willen halen, wanneer Alderweireld blijft.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws