Borussia Dortmund presenteert aanvaller: 'Mijn doel is om hier succesvol te zijn'

Borussia Dortmund presenteert aanvaller: 'Mijn doel is om hier succesvol te zijn'

28-05-2018 17:28
9

Borussia Dortmund heeft zich voor komend seizoen versterkt met Marius Wolf. De 23-jarige aanvaller komt over van Eintracht Frankfurt en heeft een contract tot medio 2023 getekend bij de nummer vier van het voorbije Bundesliga-seizoen.

Een transfersom is niet bekendgemaakt, maar volgens Duitse media voldoet Dortmund aan de transferclausule van vijf miljoen euro. Wolf was in 28 competitiewedstrijden goed voor vijf goals en acht assists. Met Frankfurt won hij bovendien de DFB Pokal door in de finale Bayern München te verslaan.

Wedden

Meer odds

"Marius Wolf is een zeer capabele speler met heel veel perspectief", zegt sportief directeur Michael Zorc op de website van Dortmund, dat eerder al doelman Marwin Hitz strikte. "De combinatie van zijn atletische vaardigheden en zijn uitmuntende mentaliteit maken van hem een uitstekende speler voor ons."

Wolf zelf kan zijn geluk niet op. "Ik ben heel erg blij dat ik bij zo'n grote club de kans krijg om mij verder te ontwikkelen. Het is mijn doel om in de komende jaren succesvol te zijn met Dortmund, hopelijk door een titel te pakken."