'PSV heeft zich nog niet gemeld voor Frans keeperstalent en moet eerst verkopen'

'PSV heeft zich nog niet gemeld voor Frans keeperstalent en moet eerst verkopen'

29-05-2018 18:31
85

PSV heeft inderdaad interesse in Toulouse-doelman Alban Lafont, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagmiddag. De Eindhovenaren hebben zich echter nog niet gemeld bij de belangenbehartigers van de negentienjarige sluitpost.

Eerder op de dag meldde L'Équipe dat PSV en het Engelse Crystal Palace de belangrijkste gegadigden zijn om de talentvolle keeper over te nemen van Toulouse. De zaakwaarnemer van Lafont bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad dat PSV de doelman nauwlettend volgt, maar dat de landskampioen nog geen aanbieding heeft gedaan. De Eindhovenaren kunnen sowieso nog geen actie ondernemen, zolang eerste doelman Jeroen Zoet nog niet verkocht is. Crystal Palace lijkt op dit moment dus de betere papieren te hebben om Lafont over te nemen.

Wedden

Meer odds

PSV heeft op dit moment vijf keepers onder contract staan: naast Zoet zijn dat Eloy Room, Luuk Koopmans, Yanick van Osch en Hidde Jurjus. De Eindhovenaren denken aan een verhuur van Koopmans en staan open voor een definitief vertrek van Jurjus, afgelopen seizoen al verhuurd aan Roda JC.