Quick Boys-spits Teijsse koopt contract af en gaat samen spelen met broer Kenny

Quick Boys-spits Teijsse koopt contract af en gaat samen spelen met broer Kenny

Gepubliceerd: woensdag 30 mei 2018 om 17:38wo 30-05-2018 om 17:38

Quick Boys-spits Yordi Teijsse keert Katwijk definitief de rug toe. De 25-jarige spits heeft zijn contract bij de Blauw-Witten laten ontbinden en is per volgend seizoen speler van AFC. Dat bevestigt Quick Boys via de officiële kanalen.

Met Quick Boys werd Teijsse het afgelopen seizoen zesde in de Derde Divisie. AFC werd vorig jaar twaalfde in de Tweede Divisie en wordt getraind door Andre Wetzel (voormalig ADO Den Haag en VVV-Venlo). Het contract van Teijsse bij Quick Boys liep nog een jaar door.

In die verbintenis was een afkoopsom van ongeveer een halve ton opgenomen, maar die gold alleen voor profclubs, schrijft Omroep West. Teijsse heeft zijn contract zelf afgekocht, zo bevestigt hij tegenover het eerdergenoemde medium. Teijsse gaat bij AFC samen spelen met zijn tweelingbroer Kenny, die onder meer speelde bij Go Ahead Eagles en SC Cambuur.

Teijsse kwam in maart in het nieuws vanwege een ruzie met assistent-trainer Dirk Kuyt. De spits stapte tijdens een thuiswedstrijd op Nieuw-Zuid van het veld af na een discussie met de oud-prof. Daar is hij disciplinair voor gestraft, maar even later werd hij weer in genade aangenomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws