BILD: Real verrast in zoektocht naar nieuwe trainer, maar krijgt nul op rekest

BILD: Real verrast in zoektocht naar nieuwe trainer, maar krijgt nul op rekest

03-06-2018 22:35
37

Real Madrid wil Julian Nagelsmann binnenhalen als vervanger van Zinédine Zidane. In eerste instantie kreeg Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur de voorkeur, maar die blijkt niet haalbaar.

BILD meldt exclusief dat Real het vizier op Nagelsmann heeft gericht. De dertigjarige succestrainer heeft volgens het Duitse medium bedankt voor de eer en geeft er de voorkeur aan om met Hoffenheim de Champions League in te gaan. Real heeft contact gezocht met Nagelsmann, maar de jonge Duitser stond niet open voor een gesprek.

Het is niet duidelijk of Real de interesse in Nagelsmann nu laat varen of dat er op een later moment alsnog wordt aangeklopt in Duitsland. Nagelsmann heeft de Spanjaarden in ieder geval laten weten dat hij nu in ieder geval niet van plan is om Hoffenheim te verlaten, nadat de club zich voor het eerst in de historie wist te plaatsen voor de Champions League. Om die reden kregen ook Bayern München en Borussia Dortmund nul op het rekest. 

Bayern en Dortmund stelden respectievelijk Niko Kovac en Lucien Favre aan. Pochettino was de eerste keuze van Real, maar die blijkt niet haalbaar. De Argentijn verlengde onlangs zijn contract bij Tottenham, waarin een torenhoge afkoopsom staat.