'Ronaldo wil bestbetaalde speler ter wereld worden en eist astronomisch salaris'

'Ronaldo wil bestbetaalde speler ter wereld worden en eist astronomisch salaris'

04-06-2018 12:20
98

Cristiano Ronaldo eist dat Real Madrid hem de bestbetaalde voetballer ter wereld maakt. De 33-jarige aanvaller verlangt een weeksalaris van een slordige 1,5 miljoen euro. Het Spaanse El Confidencial meldt dat. 

Na afloop van de Champions League-finale tegen Liverpool (3-1 zege) zorgde CR7 voor grote commotie door openlijk zijn twijfels uit te spreken over zijn toekomst in Madrid. Wat blijkt: Ronaldo wil véél meer gaan verdienen. Hij baalt van het feit dat Lionel Messi en Neymer jaarlijks een aanzienlijk hoger salaris opstrijken dan hij. 

El Confidencial meldt nu dat zaakwaarnemer Jorge Mendes duizelingwekkende eisen op tafel heeft gelegd bij Real-preses Florentino Pérez. Ronaldo verlangt zo'n 80 miljoen euro bruto per jaar, oftewel 1,5 miljoen euro per week. Momenteel strijkt de vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar een slordige 600.000 euro per week op in Santiago Bernabeu. 

Grote vraag is nu of Real bereid is om te voldoen aan de eisen van de goalgetter. Ronaldo verlangt een deal voor drie seizoenen. El Confidencial sluit niet uit dat De Koninklijke besluit om Ronaldo voor een monsterbedrag te verkopen aan Paris Saint-Germain of AS Monaco.