Brands nodigt 'Everton-legend' alvast uit voor terugkeer: Deed ik ook bij PSV

Brands nodigt 'Everton-legend' alvast uit voor terugkeer: "Deed ik ook bij PSV"

04-06-2018 15:27
41

Marcel Brands gaat niet in op vragen over Hirving Lozano. De Mexicaanse uitblinker van PSV werd afgelopen week gelinkt aan Everton, maar de nieuwe director of football richt zich eerst op de huidige selectie.

"Het belangrijkste is om nu naar ónze selectie te kijken, want we hebben 38 spelers", laat Brands weten tijdens zijn persconferentie bij Everton. Hij ontwijkt vragen over Lozano. "Natuurlijk kijken we ook om ons heen, want we hebben een paar posities die versterking nodig hebben. De komende dagen gaan we daarover praten met onze scouts. We doen wat het beste is voor Everton."

De nieuwe Everton-directeur weet nog niet of Wayne Rooney op Goodison Park blijft. "Er is een mogelijkheid dat hij gaat vertrekken. Hij praat met DC United, dat is geen geheim. Wij zullen ook met Wayne praten. Als hij een transfer wil maken, dan kan ik alleen maar zeggen dat ik hoop dat hij terugkeert bij Everton als hij klaar is in de Major League Soccer, want hij is een legende. Ik heb dat ook gedaan bij PSV: de legendes van de club gebruiken."