Elia staat open voor vertrek: 'Is natuurlijk niet leuk om voor 4000 man te spelen'

Elia staat open voor vertrek: 'Is natuurlijk niet leuk om voor 4000 man te spelen'

Gepubliceerd: dinsdag 5 juni 2018 om 09:58di 05-06-2018 om 09:58

Als het aan Eljero Elia ligt, maakt hij deze zomer een transfer. Na afloop van het oefenduel tegen Italië (1-1) stelt de 31-jarige aanvaller graag te vertrekken bij zijn huidige club Basaksehir. "Ik sta voor alles open. Ik wil gewoon lekker genieten."

Tegenover Voetbal Inside stelt Elia dat hij vooral voor zekerheid koos door bij Basaksehir te tekenen: "Natuurlijk is het niet leuk als je bij Basaksehir komt en je speelt voor vierduizend, zesduizend man. Maar dat wist ik van tevoren. Ik heb met mijn volle verstand voor drie jaar getekend. Ik heb gewoon voor zekerheid gekozen."

Als het aan de 31-jarige international ligt, behoort een vertrek tot de mogelijkheden. "Het maakt me niet uit waar ik naartoe ga, als ik maar in een voetballend team kom te spelen."

Tijdens de oefeninterland tegen de Italianen zaten twee clubs voor Elia op de tribune: Atalanta Bergamo en Sampdoria. Wellicht een van de nieuwe clubs van de aanvaller. "Als ze me laten gaan is het mooi, als ze me niet laten gaan is het ook goed."   

Poll

Verwacht jij Elia volgend seizoen in de Serie A?

(1182 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws