'Zit niet nóg een keer te wachten op beloftes die niet worden nagekomen door PSV'

'Zit niet nóg een keer te wachten op beloftes die niet worden nagekomen door PSV'

06-06-2018 08:26
57

PSV heeft geprobeerd om Joshua Brenet in Eindhoven te houden. De vleugelverdediger onthult dat in gesprek met Voetbal International. Brenet wilde echter persé de stap maken naar een nieuwe competitie. Afgelopen week signeerde hij een contract bij TSG Hoffenheim.

"Hoffenheim kon ik niet voorbij laten gaan, dat is spelen in de top van Duitsland. (...) Ik heb van PSV inderdaad gehoord dat ik volgend seizoen de rechtsback zou worden. Alleen: dat zeiden ze me vorig jaar ook", aldus Brenet. "Ook toen zou Arias vertrekken. Maar die bleef en ik kon weer naar links. Ik zit niet nóg een keer te wachten op beloftes die niet worden nagekomen."

Wedden

Meer odds

"De trainer en Marcel Brands hebben met me gesproken. Ze vertelden hun plannen voor volgend seizoen met mij, maar die had ik al eens gehoord. Na zeven jaar PSV ben ik toe aan een volgende stap", vervolgt de tweevoudig Oranje-international. "In vijf jaar bij het eerste heb ik vijf prijzen gewonnen: drie landstitels en twee keer de Johan Cruijff Schaal. Het is mooi zo."

Lees ook: Openhartige Brenet: 'PSV verkocht mij een keihard nee. Voelde me ondergewaardeerd'