Jurjus kan terugkeren op het oude nest: Die link wordt makkelijk gelegd

Jurjus kan terugkeren op het oude nest: "Die link wordt makkelijk gelegd"

07-06-2018 21:22
21

Hidde Jurjus staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer bij De Graafschap. De PSV-goalie, afgelopen seizoen uitgeleend aan Eredivisie-degradant Roda JC, wordt hoogstwaarschijnlijk opnieuw verhuurd door de Eindhovenaren.

De Graafschap lijkt juist afscheid te nemen van doelman Filip Bednarek en zal in dat geval met een nieuwe keeper de Eredivisie in moeten. "Die link wordt makkelijk gelegd", vertelt Jurjus aan de Achterhoekse radiozender Regio8. De doelman heeft nog niets gehoord van zijn oude club, maar zou graag terugkeren naar Doetinchem. "Natuurlijk zou ik het willen als De Graafschap bij mij aanklopt. Ik hou van die club, ik hou van de mensen, daar ligt het niet aan."

Wedden

Meer odds

Jurjus heeft zijn tweede contractjaar bij PSV achter de rug en is tevreden over zijn ontwikkeling, ondanks dat hij zijn debuut voor PSV 1 nog altijd niet heeft gemaakt en afgelopen seizoen degradeerde met Roda JC. "Ik heb op de bank gezeten in de Champions League en veel gezien en veel geleerd", is de sluitpost positief gestemd. "Ik ben 24 en heb twee jaar Eredivisie en een jaar Jupiler League gespeeld. Dan kan je niet zeggen dat je niet op schema ligt."