'Real Madrid benadert Conte: Chelsea-manager gokt op afkoopsom en bedankt'

'Real Madrid benadert Conte: Chelsea-manager gokt op afkoopsom en bedankt'

07-06-2018 23:34
14

Antonio Conte wordt niet de nieuwe trainer van Real Madrid. De Italiaanse Chelsea-manager is volgens Sky Sport Italia benaderd om de nieuwe trainer van De Koninklijke te worden, maar zou hebben bedankt voor de eer.

De 48-jarige manager staat nog tot medio 2019 onder contract bij Chelsea en lijkt van plan om deze verbintenis te respecteren. De positie van Conte staat echter al maandenlang onder druk en de Italiaan hoopt naar verluidt een flinke afkoopsom mee te pakken wanneer hij alsnog ontslagen wordt. Bovendien lijkt de werkwijze van Conte niet aan te sluiten op de filosofie van Real Madrid. De Koninklijke richt zich op het binnenhalen van grote sterren, terwijl Conte er juist om bekend staat dat hij een hecht team wil smeden van 'mindere goden'.

Wedden

Meer odds

Real Madrid nam onlangs afscheid van hoofdtrainer Zinedine Zidane en is sindsdien bezig met een weinig succesvolle zoektocht naar een opvolger. De namen van Mauricio Pochettino, Joachim Löw, Massimo Allegri, Jurgen Klopp, Maurizio Sarri en Julian Nagelsmann deden de ronde in de wandelgangen, maar geen van allen komt naar Madrid. Clubicoon Guti, momenteel actief als jeugdtrainer in Madrid, lijkt nu op pole position te liggen.